دانلود فیلم ایرانی ایستگاه اتمسفر
دانلود فیلم ایرانی ایستگاه اتمسفر
دانلود فیلم ایرانی ایستگاه اتمسفر با لینک مستقیم
(در صورت نارضایتی صاحب اثر لینک دانلود حذف می شود)
بزودی
نام فیلم : ایستگاه اتمسفر
ژانر :اجتماعی ،خانوادگی ،
کارگردان : مهدی جعفری
نویسنده : مهدی جعفری
بازیگران : محسن کیانی ,آناهیتا افشار ,رویا افشاری نسب ,شاهرخ فروتنیان ,ژاله صامتی ,آناهیتا افشار ,سوگل قلاتیان ,بانیپال شومون
محصول کشور : ایران
سال تولید : ۱۳۹۵
زبان : فارسی
کیفیت : بالا
خلاصه داستان :اتمسفر هوای زمین را دارد و ما هوای همدیگر را… فیلم «ایستگاه اتمسفر» روایت گر داستان زندگی زوج جوانی به اسم «مرجان» و «وحید» است که هشت ماهی میشود طلاق گرفته اند اما به دلایل خاصی مجبورند به زندگی در کنار هم ادامه دهند. در این میان مرجان که تصمیم به مهاجرت دارد، تمام تلاشش را برای گرفتن اقامت دائم کانادا میکند اما
«ایستگاه اتمسفر» فیلمی در ژانر درام محصول سال ۱۳۹۵ به کارگردانی مهدی جعفری است. در این فیلم بازیگرانی چون محسن کیایی، آناهیتا افشار، ژاله صامتی، شاهرخ فروتنیان و … به ایفای نقش پرداخته اند. فیلم «ایستگاه اتمسفر» روایت گر داستان زندگی زوج جوانی به اسم «مرجان» و «وحید» است که هشت ماهی میشود طلاق گرفته اند اما به دلایل خاصی مجبورند به زندگی در کنار هم ادامه دهند. در این میان مرجان که تصمیم به مهاجرت دارد، تمام تلاشش را برای گرفتن اقامت دائم کانادا میکند اما .
ترکیب «فیلم اجتماعی»، احتمالا پرکاربردترین اصطلاح در دایرهی واژگان سینمای ایران است. بسیاری از تولیدات سینمایی هر سال را تحت عنوان فیلم اجتماعی میشناسیم. فیلمهای اجتماعی در سالهای پس از انقلاب، در هر دوره بنا به علتهای مختلف از جمله؛ سیاستهای نظارتی و هدایتگرانهی وزارت ارشاد، موضوعات اجتماعی روز تحت تاثیر فضای سیاسی-فرهنگی جامعه و مُدهای سینمایی غالب، در شکل و محتوا تغییراتی داشتهاند. بهعنوان نمونه میتوان به چرخهی فیلمهای جوانانه در انتهای دههی هفتاد و اوایل دههی هشتاد، سینمای اجتماعی-آپارتمانی که از اواخر دههی هشتاد تحت تاثیر موفقیت فیلمهای اصغر فرهادی شکل گرفت و همچنین فیلمهای نکبت نگار دربارهی زندگی طبقات فرودست تحتتاثیر موفقیتهای فیلم ابد و یک روز سعید روستایی اشاره کرد.
فیلمهایی مشابه که درون یک چرخه قرار میگیرند و با بهرهگیری از الگوهای مشترک از درون یکدیگر تغذیه میکنند. بهعنوان مثال فیلمهایی نظیر «ملبورن» نیما جاویدی، «شکاف» کیارش اسعدیزاد و «تابستان داغ» ابراهیم ایرجزاد که همگی بهنوعی در چرخهی فیلمهای اجتماعی با محوریت طبقهی متوسط قرار میگیرند. با نگاهی به این سه فیلم میتوان الگوهای مشترکی را در آنها پیدا کرد؛ محض نمونه در نقطه عطف هر سه فیلم، مرگ یک کودک درام فیلم را راه میاندازد. فیلمهایی هم سعی کردهاند از درون همان الگوهای مشابه، با تغییراتی خود را متمایز کنند. رویکردی که گاهی منجر به فیلمهایی متفاوت و قابل اعتنا شده است. «بدون تاریخ، بدون امضا»ی وحید جلیلوند با وجود ضعفهای آشکار و الگوی تقلیدیاش، به واسطهی انتخاب اخلاقیِ شخصیت امیر آقایی در پایان فیلم، از جهان فیلمهای فرهادی کمی فاصله میگیرد.
نظرات