دانلود فیلم ایرانی برلین منفی ۷
دانلود فیلم ایرانی برلین منفی ۷
دانلود فیلم ایرانی برلین منفی ۷ با لینک مستقیم
(در صورت نارضایتی صاحب اثر لینک دانلود حذف می شود)
نام فیلم : برلین منفی ۷
ژانر :اجتماعی ،خانوادگی ،ماجراجویی
کارگردان : رامتین لوافی
نویسنده : رامتین لوافی
بازیگران : مصطفی زمانی ,دالیا هیبیش ,مسعود رایگان ,تام بیشاپس , , , ,
محصول کشور : ایران
سال تولید : ۱۳۹۳
زبان : فارسی
کیفیت : بالا
خلاصه داستان :داستان چند مهاجر که عواقب جنگ و حمله به عراق آنها را به دنبال جایی برای زنده ماندن می کشاند ، عاطف بهمراه دختر و پسر بیمارش به برلین مرسند ، جایی که خطری زندگیشان را تهدید نمیکند ، اما متوجه می شوند که همه زندگی زنده ماندن نیست
توضیحات بیشتر در مورد فیلم برلین منفی ۷
برلین منفی هفت اثری متفاوت از لوافی پور به شمار می آید که هر چند دومین ساخته او است اما از آن به عنوان نخستین ساخته وی یاد میشود!
فیلم، ریتمی کند و غیر قابل باور دارد که به همراه سردی و خاموشی بر تمامی اجزای فیلم اثر گذاشته است. بازیها بی رمق و سرد هستند و داستان نیز با اینکه دست مایه خوبی برای روایتی هیجان انگیز و پر کشش دارد تا پایان بر رویکرد خنثای خود اصرار دارد.
حتی نگرش ضد جنگ فیلمساز نیز به گونه ای است خنثی روایت میشود؛ در حالیکه در جنگی ظالمانه و نابرابر، سردی و خاموشی تا این حد خود نوعی پذیرش فضای جنگ و ستم است.
اما فیلم در عین آرامش و فضای سرد و شکننده اش، ساختاری کوبنده و ویرانگر دارد. عاطف و خانواده اش در فیلم بیش از آنکه تصویری از دردهای یک خانواده از هم پاشیده در جنگ را روایت کنند تصویر خانواده ای را روایت می کنند که دچار آسیب در روابط فردی و ارتباط متقابل هستند. عاطف مردی درونگرا و عصبی است که حتی توان برقراری ارتباط درست با دخترش را نیز ندارد. از این رو کودک خرد سال عاطف دنیای قفل شده و سکوت ویرانگر او را تصویر میکند؛ سکوتی که در پایان داستان وقتی شاهد بارش سپیدی بر زندگی تیره او هستیم از زبان کودک فریاد می شود و او را به گفتن وا می دارد. اما نکته انجاست که این سپیدی پس از پذیرش پناهندگی آنها و آزادی عاطف از زندان آغاز می شود؛ آزادی ای که به کمک یک پزشک آلمانی برای یک خانواده عرب عراقی حاصل شده است!
رویهمرفته فیلم از ساختاری استاندارد برخوردار است اما همچنان مشکل قصه گویی و جذاب بودن در آثار ایرانی، مشکل عمده فیلمسازی ماست.
نکته دیگری که در این فیلم حائز اهمیت است، حضور دختر جوان عاطف است که به خاطر مشکلات وی، به خانواده اش پناهندگی داده می شود. دختر به محض ورودش به برلین خود را می بازد و با پدرش شروع به مخالفت و ناسازگاری می کند. در ادامه دختر برای نزدیک شدن به پسری از پناهندگان، حجاب خود را بر می دارد و با این کار، فرهنگ و ارزش های خود را در جامعه و زندگی جدیدش نا کارآمد میبیند. تأکید بر این صحنه در جایی است که دختر به پزشک آلمانی می گوید برای دختری با مشکلات او جایی برای زندگی در کشورش نیست. دختری که باید نماد فرهنگ و زایش ارزشهای یک جامعه باشد براحتی فرهنگ خود را عقیم می بیند و مسحور شده، به دنیا و آواهای آدمهایی غیر از خانواده و فرهنگ خود چشم می دوزد تا آنجا که از برادر زبان بسته خود نیز خسته و گریزان است و سرانجام راه رستگاری را در رفتن به سوی فرهنگ و هویتی جدید می بیند.
به عنوان هنرمندی از دیار درد و رنج و کسی که تجربه جنگ را با خود داشته است جای این سؤال از کارگردان اثر باقی می ماند که چرا همواره این وادادگی و رها شدن در فرهنگ غیر خودی، دغدغه ای است که باید به هر شیوه در آثارمان به آن بپردازیم؟
نظرات