دانلود فیلم ایرانی نیوکاسل
دانلود فیلم ایرانی نیوکاسل
دانلود فیلم ایرانی نیوکاسل با لینک مستقیم
(در صورت نارضایتی صاحب اثر لینک دانلود حذف می شود)
نام فیلم : نیوکاسل
ژانر :کمدی ،خانوادگی ،
کارگردان : محسن قصابیان
نویسنده : محسن قصابیان
بازیگران : حمید گودرزی ,بهرام افشاری ,نسرین مقانلو ,سحر قریشی ,رضا ناجی ,نیما شاهرخ شاهی ,رز رضوی ,مجید شهریاری
محصول کشور : ایران
سال تولید : ۱۳۹۵
زبان : فارسی
کیفیت : بالا
خلاصه داستان :فرید یک روز صبح با خبر میشود که صاحب عمارت قدیمی که در آن سکونت دارند، ساعت نه شب به فرودگاه میرسد. حالا او و ساکنینی که فرید بدون اطلاع صاحب خانه آنها را به عمارت آورده تنها دوازده ساعت فرصت دارند تا خانه را خالی کنند، اما…
کسی در فیلم حضور دارد که من بشناسم؟
بهرام افشاری که با سریال « پایتخت » مشهور شد و در ماه های گذشته با « رحمان ۱۴۰۰ » نیز در سینما خوش درخشیده بود، در فیلم حضور دارد. حمید گودرزی و پژمان بازغی هم که اخیراً تجربه اجرای برنامه را در صدا و سیما پشت سر گذاشته اند، دیگر بازیگران فیلم به شمار می روند. سحر قریشی ، رضا ناجی ، نسرین مقانلو و نیما شاهرخ شاهی هم که اغلب در آثار کمدی حضور دارند در این فیلم بازی کرده اند.
داستان فیلم درباره چیست ؟
مجموعه ای از آدمها در یک خانه بزرگ بر اثر اتفاقی غیرمنتظره به تکاپو می افتند تا…
کارگردان کیست ؟
محمد قصابیان که اغلب فعالیت هایش در حوزه بازیگری در تئاتر و تلویزیون بوده و « نیوکاسل » نخستین تجربه کارگردانی سینمایی او محسوب می شود.
نکات مثبت فیلم ؟
اکران « نیوکاسل » تقریباً همزمان شده با اکران سراسری فیلم « روزی روزگاری در هالیوود »! از این جهت باید گفت که اکران « نیوکاسل » خوش یُمن بوده است!
نکات منفی فیلم ؟
یک خانه و چند بازیگر که در تمام دقایق فیلم در حال فریاد کشیدن بر سر هم هستند، در عین حال که قصه ای هم روایت نمی شود، باعث می شود در طول تماشای فیلم یک سردرد حسابی را نیز تجربه کنید!
« نیوکاسل » مشکل عجیبی هم دارد که به انتخاب بازیگران مربوط می شود. بخش زیادی از بازیگران مطرح فیلم انتخاب نامناسبی برای نقش هایشان هستند اما مشکل اصلی فیلم نابازیگرانی هستند که برخی از نقش های مهم فیلم به آنها سپرده شده و نمی دانیم این انتخاب ها بر چه اساسی بوده است!
در فیلم بازیگری حضور دارد که مشخص نیست چطور سر از فیلم درآورده، به این جهت که حتی در بیان دیالوگ نیز دچار ضعف است!
در « نیوکاسل » مجموعه ای از موقعیت های کاملاً بی ربط به یکدیگر وجود دارند که با حذف آنها هیچ خدشه ای به کلیت قصه وارد نمی شود؛ موسیقی و تولد فرزند یک افغانستانی و ماجراهای دیگر هیچ ربطی به هم ندارند و پیوستگی در آنها به چشم نمی خورد.
فیلمبرداری « نیوکاسل » نیز با ضعف های مفرط همراه است. گاهی قاب ها به حدی بسته هستند که جزئیات مورد نیاز برای رویت از تصویر خارج و گاهی به حدی دوربین پرت می باشد که نمی داند جزئیات کجا هستند!
فیلم سینمایی نیوکاسل بیش از آنکه یک فیلم سینمایی باشد، یک تله فیلم است؛ چه به لحاظ قاب بندیها که تماشایش این اثر در تلویزیون باعث نمیشود چیزی از دست دهید و تمامی جزئیات قابل تشخیص است و چه به لحاظ فرم داستان که بسیار ساده و دمدستی است. به نظر نمیرسد انرژی صرف شده برای تولید این اثر از نگارش فیلمنامه تا ضبط نیز بیش از یک تله فیلم بوده باشد. با این اوصاف کارگردان این فیلم خوششانس بوده که در این جدال نفسگیر، در درجه اول فیلمش اکران شده و در درجه بعد، فروش قابل توجهی داشته که قطعاً بیش از انتظار در قبال چنین اثری است.
روزنامه جوان نوشت: نیوکاسل یک اثر شلخته و بیمحتواست که هدف و رویکردش مشخص نیست البته مشخص است که این اثر فیلمنامه کاملی نداشته و فیلمسازش بر اساس موقعیتسازی و دیالوگ آن را ساخته است چراکه این فیلم به هیچ وجه چارچوبهای لازم برای ساخت یک کمدی را رعایت نکرده و فقط دیالوگ و موقعیتسازیهای بیمنطق باعث شده است این فیلم جلو برود. محسن قصابیان در کارنامه هنریاش چند تلهفیلم ساخته و همین باعث شده او با رویکرد تلهفیلم سازی نیوکاسل را بسازد.فیلمساز با یک طرح چند خطی منسوخ شده یک خانه با چند همسایه را جلوی دوربین برده است و قصد داشته از طریق کمدی به مقوله بحرانهای اجتماعی نزدیک شود، اما نتیجه آن یک فیلم شلوغ و بیاساس شده است؛ فیلمی هجو که اساساً هیچ پیامی در آن نیست و حتی نمیتواند یک طنز تلویزیونی باشد. استفاده کردن از تیپ و موقعیت هم باعث نشده که نیوکاسل بتواند مخاطب را بخنداند یا اینکه بخش درام فیلم به دلیل شرایط ساکنان خانه مخاطب را احساسی کند.
مووی مگ نوشت: یک خانه و چند بازیگر که در تمام دقایق فیلم در حال فریاد کشیدن بر سر هم هستند، در عین حال که قصه ای هم روایت نمی شود، باعث می شود در طول تماشای فیلم یک سردرد حسابی را نیز تجربه کنید! نیوکاسل مشکل عجیبی هم دارد که به انتخاب بازیگران مربوط می شود. بخش زیادی از بازیگران مطرح فیلم انتخاب نامناسبی برای نقش هایشان هستند اما مشکل اصلی فیلم نابازیگرانی هستند که برخی از نقش های مهم فیلم به آنها سپرده شده و نمی دانیم این انتخاب ها بر چه اساسی بوده است.
آسمون آبی نوشت: کمدی در این فیلم دیده نمیشود فقط بازی و چند دیالوگ “بهرام افشاری “کمی لبهایت را برای لبخند باز میکند که وجود “افشاری” و شخصیتش در فیلم نیز یکی از ضعفهای فیملنامه است. فیلم از همان اول با جیغ و سروصدا بازیگران سرگردان آغاز میشود و ترا تا آخر فیلم در سردرد ناشی از این همهمه و شلوغی دنبال میکند. سردردی که تا خارج سینما نیز ترا رها نمیکند.
نظرات